+359 301 62 666 mbalsmolyan@mbalsmolyan.com

Допълнителни услуги

Вие можете да заявите своето желание за следните допълнителни услуги:
Избор на лекар/екип
Като пациент на болницата Вие можете да заявите своето персонално предпочитание кой да бъде Вашият лекуващ лекар, хирург, анестезиолог или друг медицински специалист.
На Централна регистратура можете да потърсите подробности и да заявите своя избор.
Избор на стая
Според възможностите и желанието си можете да бъдете настанени във VIP-стая.

На Централна регистратура можете да потърсите подробности и да заявите своя избор.

Ползване на телевизор
Жетони се закупуват от  регистратурата.
Придружител в болницата
В случай, че се нуждаете от постоянен придружител, можете да поискате Ваш близък да бъде с Вас по време на престоя в болницата.

В отделението по педиатрия всяка майка може да бъде ежедневно близо до детето си. Тя се настанява на допълнително легло в стаята . В останалите отделения близкият Ви също може да бъде настанен при Вас на допълнително легло. Персоналът на болничният сектор ще Ви предостави повече информация за тази опция и ще Ви съдейства.

Паркинг
По време на престоя ви в ДКЦ или болницата Вие можете да оставите Вашият автомобил на охраняемия паркинг на МБАЛ“Д-р Братан Шукеров“ АД.
Магазин за пациента
Ако сте пропуснали да вземете своите лични принадлежности, необходими Ви за Вашия болничен престой, можете да се снабдите с тях от магазин за пациент, който е разположен на партера на лечебното заведение.

В него ще откриете козметика, тоалетни принадлежности, хавлии, пижами, домашни и ортопедични чехли, медицински принадлежности и др.