+359 301 62 666 mbalsmolyan@mbalsmolyan.com

До

ИЗПЪЛНИТЕЛНИЯ ДИРЕКТОР НА

МБАЛ „Д-Р БРАТАН ШУКЕРОВ“

Гр. Смолян

От

ТЕОДОРА КАШИЛСКА

Гр. Пловдив

 

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ДИРЕКТОР,

Обръщам се към Вас, за да изкажа своята благодарност към екипа на Спешно отделение към болницата за изключителния професионализъм, за бързината и отзивчивостта.

На 05.02.2023 г. синът ми Илия Пехливанов (на 16 години) беше докаран с линейка на Спешна помощ в Спешно отделение с тежки травми след лошо падане на ски и издирване в курорта Пампорово. Инцидентът беше огромно изпитание за него и цялото семейство.

Екипът на СПЕШНО ОТДЕЛЕНИЕ при МБАЛ „Д-р Братан Шукеров“ изключително отговорно и компетентно оказа помощ на детето ми, направи бе забавяне всички необходими образни изследвания, за да се определи вида на травмите. Бързо, и при отлична организация, лекарите поставиха много точна диагноза и извършиха необходимите медицински манипулации, след което синът ми беше транспортиран от Смолян до Пловдив в болница „Свети Георги“.

Бих искала да изразя огромното си уважение и признателност за положените усилия, професионализъм и личната ангажираност на всички, участвали в спасяването и лекуването на сина ми.

Дълбока благодарност към хората, изпълнени с доброта и съпричастност, отдадени на мисията да даряват надежда, да помагат и да пазят живота!

От цялото си сърце пожелавам здраве, благополучие и успехи!

 

09.03.2023 г.                                    С огромно уважение: Теодора Кашилска

Гр. Пловдив