+359 301 62 666 mbalsmolyan@mbalsmolyan.com

Искам да отправя благодарствени думи към д-р Кабаков – завеждащ отделение УНГ в Смолянската болница, и неговия екип. И на мен, както вероятно и на много други хора в определен етап от живота ми се наложи да постъпя за лечение в болницата за няколко дни. По този повод се срещнах и с д-р Кабаков. Не искам да звучи клиширано, но винаги съм мислила, че преди да бъдеш добър лекар, трябва да бъдеш добър човек. Именно в такава светлина видях и аз д-р Кабаков – изключително внимателен, посрещащ своите пациенти с топъл поглед, пълен с разбиране към тяхната болка, търпелив към по-възрастните и трудноподвижните.

На всички нас ни се иска да има повече такива представители на най- хуманната професия, за да бъдем по-спокойни и доверчиви към нея.Не на последно място в това благодарствено писмо искам да отбележа ,че д-р Кабаков освен добър лекар е и добър мениджър, създал един изключителен екип от специалисти, които се грижат професионално и всеотдайно за своите пациенти.

Идеята ми да напиша това писмо бе подкрепена от моите „съквартирантки “ в стая 7 на УНГ, а сигурно биха ме подкрепили и всички онези хора, на които само като спомена името на лекуващия ми лекар, го определяха с думите много добър професионалист.

Най-сърдечно пожелаваме на д-р Кабаков и неговия екип да бъдат здрави, все така всеотдайни и добри професионалисти!

Миглена Кисьова
Росица Хардалийска
Розета Моллова