+359 301 62 666 mbalsmolyan@mbalsmolyan.com

ДО

ИЗПЪЛНИТЕЛНИЯ ДИРЕКТОР НА

МБАЛ „Д-Р БРАТАН ШУКЕРОВ“ АД

ГРАД СМОЛЯН

БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО

от

Хасан Мехмедалиев

с.  Върбина. общ. Мадан

УВАЖАЕМИ Д-Р ДАРАКЧИЕВ,

Поднасям моята искрена благодарност, признателност и уважение към Вас и към екипа на кардиологично отделение, начело с д-р Шехова, за компетентните грижи, безкористното внимание и топлото отношение.

На 17.01.2024 г. в кардиологично отделение постъпва в тежко състояние моята близка Нурия Алиягова, придружавана от съпругата ми.

Тежка пневмония, проблеми с дишането, нарушени функции на сърце, бъбреци и черен дроб и съпътстващи заболявания ни изпълниха с огромна тревога и тъга, но компетентната намеса на  д-р Шехова и на нейния екип от млади специалисти д-р Айлин Хаджиева и д-р Христо Иванов,  върнаха към живота нашата близка.

Тези млади лекари, безрезервно и всеотдайно, се грижеха за нашата близка до самото й изписване.

Смятам, че постъпването в това отделение беше огромен шанс, както за болната, връщайки желанието за живот, така и за нас-нейните близки, връщайки усмивките на лицата ни!

Една от най- важните тайни на живота е, че единственото, което си заслужава да бъде правено, е това, което правим за другите. Вие и споменатите специалисти най- добре разбирате смисъла на тези думи.

Благодарим Ви д-р Даракчиев!

Благодарим Ви д-р Шехова!

Благодарим Ви д-р Алиман!

Благодарим Ви д-р Хаджиева!

Благодарим Ви д-р Иванов!

Всяка болница, която има подобен екип от блестящи, сърдечни и отговорни към професията си лекари, ТРЯБВА ДА СЕ ГОРДЕЕ С ТЯХ!

 Сърдечно Ви моля да направете съдържанието на това писмо достояние до Вашите колеги! 

С признателност и любов от близките на Нурия Алиягова!

08.02.2024 г.

с. Върбина.