+359 301 62 666 mbalsmolyan@mbalsmolyan.com

Ендокринологично отделение

 

 

 

 

 

Извършва се диагностициране, диференциална диагноза, профилактика  и лечение на  нарушенията на отделните жлези с вътрешна секреция, връзката по между им, връзката на ендокринната система с централната нервна система, с другите органи и системи на организма, както и регулацията на метаболизма на целият организъм.

 

Началник отделение

Д-р Емилия Апостолова

 

Д-р Емилия Апостолов е родена в Девин. След завършване на средно образование в родния град записва медицина. Дипломира се през 1980 г. в Медицински институт „Ив. Петрович Павлов” – град Пловдив.

Защитила е специалности по вътрешни болести, ендокринология и болести на обмяната и здравен мениджмънт. Работила е в МБАЛ Мадан и в последствие на самостоятелна ендокринологична практика.

В отделението в работят 4- ма лекари. В него се извършва лечение на пациенти с остри, обострени и хронични ендокринологични заболявания без комплицирано протичане. Приемат се пациенти основно в две направления

  • Захарен диабет при лица над 18 год. възраст”- декомпенсиран;
  • Лечение на диабетна полиневропатия при компенсиран захарен диабет – платена услуга;
  • Заболявания на щитовидна и паращитовдна жлеза при лица над 18 год. възраст-всички заболявания на щитовидната и паращитовидните жлези.
Д-р Емилия Апостолова

Д-р Емилия Апостолова

НАЧАЛНИК ОТДЕЛЕНИЕ

моб.тел. 0889/872009

Старши ординатор: Д-р Момчил Хубчев

Д-р Татяна Лукова – Ординатор

д-р Ружа Чекичева – Ординатор

д-р Ерсян Мурад – лекар-специализант

М.с. Звезда Кисьова – Старша сестра

МБАЛ „Д-р Братан Шукеров“ АД гр. Смолян – централа 0301/62666, Ендокринологично отделение – вътрешен 339